Voor Wie

Zit je nog op school of is je school al afgerond?
Wil jij graag naar werk of weet je niet waar jij het beste stage kunt lopen?

In de techniek zijn er vele mogelijkheden en richtingen die je zou kunnen volgen. Vaak is daardoor een keuze maken best ingewikkeld.
TPC helpt jou graag verder om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn en waar jou interesses het beste bij aansluiten.

Wij kunnen jou helpen met behulp van:

Snuffel Stages

In een periode van 1 á 2 maanden ga je kennis maken met verschillen soorten bedrijven. Je gaat kijken waar jouw interesse ligt en hoe het bedrijfsleven in werkelijkheid is. Vind je een bedrijf waar jij denkt; hier ligt mijn interesse? Dan gaan we samen met dat bedrijf bekijken wat de mogelijkheden voor je zijn.

Stage lopen

Je interesses zijn duidelijk. Jij weet wat je wilt alleen niet hoe je er terechtkomt. Wij helpen jou hierbij om het bedrijf te vinden waar jij het beste bij past. Je gaat hier voor een langere tijd stage lopen. Na deze kennismaking gaan wij met het bedrijf en jou bekijken of het haalbaar is om in loondienst te gaan werken en heb jij hopelijk de droombaan waar jij op de plek zit.

Diploma behalen

Weet jij wat je wilt gaan doen? Zit alleen dat laatste papiertje tegen waardoor je niet verder kan? Wij helpen je graag verder om te zorgen dat dit niet het probleem is om aan die ene baan te komen. Wij zijn een erkend leerbedrijf / opleider. Wij helpen jou om met name kennis te maken met werken in de metaaltechniek. Ook voor vragen voor de bouw, installatie- en elektrotechniek kun je bij ons terecht. Je leert ontdekken waar je goed in bent, alleen en samen met anderen. Je oriënteert je in een professionele bedrijfsruimte op de techniek, werkt aan opdrachten die soms van bedrijven uit de Achterhoek komen en leert zo te wennen aan de kwaliteitseisen die bedrijven aan jou en je werk stellen.