Op zoek
naar personeel

Ben jij op zoek naar talent binnen jouw bedrijf?

Voor jong en oud kan het soms lastig zijn om te komen naar werk.

Vroeger was het simpel: je studeerde voor een bepaald vak en wist meteen bij wat voor bedrijf en in welke functie je zou komen te werken. Maar de banenmarkt is een stuk complexer geworden, en het vinden van de juiste werkplek kan voor iemand die net van school komt al wel best lastig zijn. Daarom helpen wij hen een handje bij het zetten van de stap naar hun eerste baan.

Maar ook voor de oudere generatie is het vaak lastig om de juiste herintreders plek te vinden of parttime plek. Zo plaatsen wij gemotiveerde nieuwe medewerkers bij echte vakbedrijven in Doetinchem.

Kom met ons in contact

Laat je (bedrijfs)gegevens achter om in contact met ons te komen.

  Bedrijven leren kennen

  Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk bedrijven kennen! Als we jou mogen benaderen, zullen we alleen contact opnemen wanneer wij écht denken dat we de perfecte match hebben gevonden. Wij zijn dus geen uitzendbureau dat zoveel mogelijk berichten uitzet, maar verbinden werknemer en werkgever gericht met elkaar. Zo plaatsen wij gemotiveerde jongeren bij echte vakmensen.

  Lijkt het jou interessant om een samenwerking met ons aan te gaan en sta je open voor jongeren die graag willen werken en leren? Neem dan contact met ons op!

  Voor bedrijven

  Stichting Techniek Praktijk Centrum (TPC) in Doetinchem is een uitkomst voor metaalbedrijven. Gebrek aan goed geschoolde medewerkers is nu, maar zal ook in de toekomst zijn. Wij kunnen je hierbij helpen. Cursisten die bij ons een scholingsprogramma volgen, doen werkervaring op als ze stage lopen in jouw bedrijf. Je ziet dan of iemand past bij jouw bedrijf en of je ermee verder wilt.

  Wij dragen bij aan de instroom en scholing, Het bedrijf zorgt voor de scholing in de praktijk. Het kan ook zijn dat je mogelijkheden ziet in een aspirant of bestaande werknemer die niet van TPC komt, maar wel aanvullende scholing nodig vindt. Dan kun je ook bij onze stichting terecht. Vanuit onze metaalachtergrond kunnen wij de juiste inschatting maken of het karakter en interesse bij het proces en sfeer past van jouw bedrijf. Hebben wij nog geen contact gehad, dan komen we eerst kijken naar het proces en proeven de sfeer om daarna een juiste keuze te kunnen maken voor jo en de leerling. Naast de instroom kun je ons ook gebruiken om risico’s af te schermen.

  Wij dienen het belang van mens en organisatie

  Wat ondernemers en organisaties belangrijk vinden en wat onze cliënten nodig hebben, weten wij. Hierdoor kunnen wij de juiste verbinding maken.

  Wij geloven in herstel
  en groei

  Ieder mens kan tot bloei komen. Zowel persoonlijk als in het werk. Wij leggen de focus op de mogelijkheden van mensen en niet op de beperkingen.

  Wij zijn regionaal
  sterk gepositioneerd

  Wij hebben een breed netwerk in de regio. Wij hebben veel warme contacten met werkgevers en werken samen met verschillende partnerorganisaties.

  Wij hebben passie
  voor mensen

  Betrokkenheid en bezieling zijn kernwaarden binnen onze organisatie. Oprechte interesse in mensen raakt aan onze diepste drijfveren.

  Wij begeleiden met
  professionele coaches

  De kwaliteit van ons werk is erg belangrijk. Daarom vinden we het belangrijk om met geschoolde en vakbekwame mensen te werken.

  Wij schrijven Persoonlijk contact met een hoofdletter

  Wij werken liever niet op afstand. We komen dichtbij en willen mensen écht ontmoeten. Vanuit verbinding komen we samen verder.