Voor wie

Wij zijn er voor iedereen die naar werk wil. Of je nou niet weet welke richting van de techniek je wilt kiezen, het je niet lukt om een opleiding af te ronden of zelfs maar weet waar je moet beginnen. Kom je van het VMBO, de HAVO of MBO en weet je geen keuze te maken in wat jij wilt? Wil je wel de techniek in maar weet je niet wat bij jou past? Stuur dan nu een bericht en we gaan voor jouw aan de slag. Stuur een app of mail. Alleen als jijzelf wilt veranderen, kunnen wij jouw helpen om je talenten in de techniek te ontdekken.

Wij kunnen jou helpen met behulp van:

Snuffel stages

In een periode van 1 á 2 maanden ga je kennis maken met verschillen soorten bedrijven. Je gaat kijken waar jouw interesse ligt en hoe het bedrijfsleven in werkelijkheid is. Vind je een bedrijf waar jij denkt; hier ligt mijn interesse? Dan gaan we samen met dat bedrijf bekijken wat de mogelijkheden voor je zijn.

Stage lopen

Je interesses zijn duidelijk. Jij weet wat je wilt alleen niet hoe je er terechtkomt. Wij helpen jou hierbij om het bedrijf te vinden waar jij het beste bij past. Je gaat hier voor een langere tijd stage lopen. Na deze kennismaking gaan wij met het bedrijf en jou bekijken of het haalbaar is om in loondienst te gaan werken en heb jij hopelijk de droombaan waar jij op de plek zit.

Diploma behalen

Weet jij wat je wilt gaan doen? Zit alleen dat laatste papiertje tegen waardoor je niet verder kan? Wij helpen je graag verder om te zorgen dat dit niet het probleem is om aan die ene baan te komen. Wij zijn een erkend leerbedrijf / opleider. Wij helpen jou om met name kennis te maken met werken in de metaaltechniek. Ook voor vragen voor de bouw, installatie- en elektrotechniek kun je bij ons terecht. Je leert ontdekken waar je goed in bent, alleen en samen met anderen. Je oriënteert je in een professionele bedrijfsruimte op de techniek, werkt aan opdrachten die soms van bedrijven uit de Achterhoek komen en leert zo te wennen aan de kwaliteitseisen die bedrijven aan jou en je werk stellen.

Over ons

Wat wil je leren? In welke techniek blink je uit? Wellicht kunnen wij helpen in wat jij gaat doen. Onze basis ligt in de metaaltechniek, maar wij gaan voor techniek breed. Dat houdt in dat je je bij ons kunt oriënteren en ontdekken in welk gebied je verder wilt. Je oriënteert je op:

  • Metaaltechniek
  • Houttechniek
  • Installatietechniek
  • Elektrotechniek
  • Bouw

Bij ons geen dikke boeken, geen grote leslokalen en weinig aandacht voor jouw ontdekkingstocht. Bij ons ga jij aan de slag. Je werkt aan een opdracht. Dat kan een opdracht zijn van een bedrijf of een praktijkopdracht die je van je leermeester krijgt.